Product Code: 200044791

Address:

Guangdong,China

Main Products:

Self-Seal Tire Sealant,Aerosol Tire Inflator,Tire Inflator

Contact Info. Chat Online
Anti-freezing and Non-Corrosion 25L QiangBao® Self- Sealing Agent
  • FOB Price
    US $ 177.52 - 180.25 / Piece(s)
  • Min. Order
    100 Piece(s)
  • Payment Terms
    T/T
  • Port
    shantou
  • Delivery Time
    20 days after payment
  • Place of Origin:
    china
  • Brand Name:
    qiangbao
  • Model Number:
    FA25L
  • Main Material:
    Rubber Particles
  • Warranty:
    3 years in barral
Product Description

Tire Sealant-stop Type Leaking


25L QiangBao® Sealant for tire instantly and repeatedly repairs tubeless tire  tread area punctures up to 20mm in diameter using our self-own sealing formula.
Stays liquid longer than any other sealant (6+ months)
Seals multiple punctures repeatedly for more than 50 times.
Non-corrosive to tire or rim.
Non-flammable.
Non-aerosol.
Extend tire durability.
Non-adhesive to tube, easy to clean.
Upgraded bottle nozzle.
Shelf-Time: 3 years

Normal items work well between -45℃ to 90℃.


Usages:


1.Remove the valve core and fully deflate.


2.Install the manual high pressure pump into the barrel tightly, connect tire valve.


3.Pump the sealant into tire till suggested volume.


4.Clean up the valve, reinstall the valve core and inflate tire.


Cautions:


1.The puncture is over the working range.

Solution: Use other traditional ways, such as cold patch, cold bar glue,rubber strip.


2.The puncture is on the top/side of the tire where sealant can't seal.

Solution: Use other traditional ways, such as cold patch, cold bar glue,rubber strip.


3.The tire sealant isn't added according to suggested volume.

Solution:Add more sealant until the suggested volume.


4.The inner tube and the cover tire are unmatched.

Solution:Change to matched inner tube with the cover tire.


5.The tire sealant can't form plug to seal well because of low tire pressure.

Solution: Inflate the tire until attaining the standard tire pressure.


6.The old puncture punctures again, and the puncture is over the working range.

Solution: Use other traditional ways to seal, or change new tire.


7.Old and bad quality tire will leak easily.

Solution: Change new tire.


8.The tire sealant can't form plug to seal well because of oil, waxiness and powder in new tire.

Solution: Keep tire pressure and drive 2-4km.


9. The mixture of solids and liquid is not rational, can't infuse into the tire completely.

Solution: Fully shake the tire sealant before infusing into the tire.


Always contact us with WhatsApp +86 18158358661

Or visit our website at qb-tire-sealant (dot) com





Q&A
What’s the difference between QiangBao® Tire sealant and aerosol tire inflator?
QiangBao® liquid Tire sealant is non-toxic, cleans up with water and does not contain propellants. An alternate air source is required to inflate tire after installation. Aerosol tire inflator provide minimal inflation, delivering only enough air to lift the rim off the ground and can only be used once for emergency.