Product Code: 200044762

Address:

Guangdong,China

Main Products:

Self-Seal Tire Sealant,Aerosol Tire Inflator,Tire Inflator

Contact Info. Chat Online
QiangBao puncture repair tyre sealant EA500ML Anti-Rust Tire Sealant for Car,Tire Sealant Manufacturer
  • FOB Price
    US $ 1.73 - 2.11 / Piece(s)
  • Min. Order
    3600 Piece(s)
  • Payment Terms
    T/T
  • Port
    SHANTOU
  • Delivery Time
    20 days after payment
  • Place of Origin:
    china
  • Brand Name:
    qiangbao
  • Model Number:
    EA500
  • Expiration Date:
    3 years in bottle
  • Material:
    Rubber particles
  • OEM:
    Availbale
  • Carton:
    36pcs/ctn
  • G.W.::
    20.8KGS
Product Description

Features:


puncturing objects up to 18mm in diameter for cars using our self-owned sealing formula.


Seals multiple punctures repeatedly for more than 50 times with one time injecton.
Non-corrosive to tire or rim.


Non-flammable.


Non-aerosol.


Non-adhesive to tube, easy to clean.


Extend tire durability.


Shelf-Time: 3 years.


Seal tubeless permanently.


Seal tube tire temperarily for emergency use.


Usages:


1.Remove the valve core and fully deflate.


2.Invert and shake the bottle evenly, then take out the seal film.


3.Use the pipe to connect the bottle and tire valve, and then press the bottle to infuse the tire sealant till suggested volume.


4.Clean up the valve, reinstall the valve core and inflate tire.


Cautions:


1.The puncture is over the working range.

Solution: Use other traditional ways, such as cold patch, cold bar glue,rubber strip.


2.The puncture is on the top/side of the tire where sealant can't seal.

Solution: Use other traditional ways, such as cold patch, cold bar glue,rubber strip.


3.The tire sealant isn't added according to suggested volume.

Solution:Add more sealant untill the suggested volume.


4.The inner tube and the cover tire are unmatched.

Solution:Change to matched inner tube with the cover tire.


5.The tire sealant can't form plug to seal well because of low tire pressure.

Solution: Inflate the tire ntil attaining the standard tire pressure.


6.The old puncture punctures again, and the puncture is over the working range.

Solution: Use other traditional ways to seal, or change new tire.


7.Old and bad quality tire will leak easily.

Solution: Change new tire.


8.The tire sealant can't form plug to seal well because of oil, waxiness and powder in new tire.

Solution: Keep tire pressure and drive 2-4km.


9. The mixture of solids and liquid is not rational, can't infuse into the tire completely.

Solution: Fully shake the tire sealant before infusing into the tire.

The

T


Always contact us with WhatsApp +86 18158358661

Or visit our website at qb-tire-sealant (dot) com


Q&A
What’s the difference between QiangBao® Tire sealant and aerosol tire inflator?
QiangBao® liquid Tire sealant is non-toxic, cleans up with water and does not contain propellants. An alternate air source is required to inflate tire after installation. Aerosol tire inflator provide minimal inflation, delivering only enough air to lift the rim off the ground and can only be used once for emergency.